Welkom bij de eerste Nederlandse GraanGeluk Bakkerista
Het is onze missie om met onze eigen onbespoten streekgranen de lekkerste lokaal-regionale desembroden te bakken en deze te serveren in de meest levendige bakkerijwinkel, met ook nog eens de lekkerste koffie van lokale boeren in de Zuid-Amerikaanse Andes. We gebruiken dus zowel lokaal als 'glocal' ingrediƫnten, zolang het maar lokaal, eerlijk, sociaal en agro-ecologisch puur natuur is en afkomstig is van de natuurboer. Dit sluit aan bij de missie van GraanGeluk om ons natuurrijke boerencultuurlandschap en de lokale economie te revitaliseren met de juiste (eerlijke) prijs voor ons welzijn en dat van de natuur, met smaakvol streekvoedsel. Het graan dat wij gebruiken voor ons brood, bier en pasta komt zoveel mogelijk van onze wuivende, kruidenrijke korenvelden op en om de Veluwezoom, waar ook vlinders, insecten, bijen, vogels en klein en groot wild graangelukkig van worden.